4 CT studenten winnen Studiebeurs Topsector WATER

15 februari 2017 door Secretariaat Sanitary Engineering

4 CT-studenten ontvingen dinsdag 24 januari hun waterbeurs uit handen van DG Ruimte & Water Peter Heij.

Bron: TU Delft CE News | 9/2/2017 - Number 22 - volume 52

In totaal zijn er 17 studiebeurzen uitgereikt. Deze studiebeurzen zijn een belangrijk instrument van het Human Capital beleid van Topsector Water. De beurs wordt uitgereikt aan veelbelovende studenten die voor een wateropleiding hebben gekozen. In ruil voor de beurs brengen zij hun enthousiasme voor het waterthema over op andere studenten en scholieren. Jong inspireert jong! De uiteindelijke bedoeling hiervan is een continue toestroom van goed gekwalificeerd personeel voor de watersector te garanderen. In een land als Nederland is immers het waterbeleid nooit af, laat staan ‘ons’ werk in het buitenland. Voor de student geeft de beurs extra mogelijkheden om een groot netwerk te ontdekken en proactief te starten aan hun watercarrière.

Van harte gefeliciteerd Anna Kosters, Anna Goense, Marijke Panis en Jasper Verschuur!