PDEng Civil and Environmental Engineering september van start

01 mei 2017 door Webredactie CiTG

In het nieuwe collegejaar start de PDEng Civil and Environmental Engineering. Dit tweejarige post-master programma leidt specialisten op die moeten gaan zorgen voor innovatie in de civiele sector. Daarbij werken ze aan oplossingen voor vraagstukken zoals efficiënte drinkwaterproductie, hergebruik van afvalwater, toepassing van duurzame bouwmaterialen en de vraag naar hoogfrequent railverkeer.

Een focus op flexibilisering van arbeid en outsourcing van taken heeft de afgelopen 15 jaar in de civiele sector geleid tot een verschraling van technische kennis en daarmee tot een vermindering van innovatiekracht. Het programma speelt dan ook in op de behoefte aan technische specialisten die dynamiek kunnen geven aan innovatie.

Programma

Deelnemers aan het PDEng-programma Civil and Environmental Engineering werken aan een individueel project. Dit project sluit aan op een vraag in de sector of bij hun eigen onderneming. De vakken die in het programma worden aangeboden ondersteunen de deelnemers bij de uitvoering van dit project.

Het programma staat open voor zowel voor pas afgestudeerde ingenieurs als starters met enige jaren werkervaring. Kandidaten kunnen zich aanmelden tot eind augustus.

 

 

© 2017 TU Delft

Metamenu