Alumni event CiTG

08 juni 2017 | 14:00 - 18:30
plaats: TU Delft- Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen - Stevinweg 1 Delft
door Webredactie CiTG

Op donderdagmiddag 8 juni zijn de deuren van de labs geopend voor de alumni van de faculteit. Decaan Bert Geerken opent de middag en daarna nemen studenten u mee voor een tour door het water-, bouw en geolab. Onderzoekers vertellen u over hun onderzoeksprojecten en experimenten. Van rivierbeddingen en stroomgoten tot een nagebouwd rijtjeshuis voor aardbevingsonderzoek.

Ook zijn er zeepkistensessies met pitches van nieuwe hoogleraren. Studievereniging Het Gezelschap "Practische Studie" organiseert twee lezingen met gastalumni. We sluiten gezamenlijk af met een borrel in faculteitscafé PSOR.

Voorafgaand aan de alumnimiddag kunt u eventueel eerst de Research Exhibition van de TU Delft bezoeken.