Alumni event CiTG

08 juni 2017 | 14:00 - 18:30
plaats: TU Delft- Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen - Stevinweg 1 Delft
door Webredactie CiTG

Save the date

Alumni van de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen zijn op 8 juni 2017 van harte uitgenodigd voor een alumnimiddag met rondleidingen langs experimenten in het water-, bouw en geolab, zeepkistensessies met nieuwe hoogleraren en een lezing van studievereniging “Practische Studie”. Er is een afsluitende borrel in faculteitscafé PSOR. De middag is van 14:00 tot 18:30 uur. Voorafgaand aan de alumnimiddag kun je eventueel eerst de Research Exhibition van de TU Delft bezoeken.

De inschrijving voor beide events opent half april. Meer informatie volgt op www.citg.tudelft.nl en via de alumni nieuwsbrief. Save the date!